Telefoon: 0489 10 80 89

Ons Verhaal

Contractmakers is een idee van Claudia Aendekerk. Als vastgoedmakelaar-jurist merkt zij dat sommige partijen elkaar weleens zonder de hulp van een vastgoedmakelaar vinden maar de verdere afhandeling van de (ver)koop of (ver)huur moeilijk vinden. Dat beide partijen geen kennis hebben van de juridische en administratieve elementen kost hen onnodig veel energie.

Met ContractMakers wil zij ervoor zorgen dat ook die partijen alsnog beroep kunnen doen op een vakbekwaam expert voor de juridische en administratieve afhandeling van hun dossier. Geen begeleiding van A tot Z, maar wel van C(ontract) tot Z als het ware.

Door de samenwerking met een aantal deskundige partners, waaronder advocaten, kan je niet alleen voor een vastgoedgerelateerde overeenkomst, maar ook voor tal van andere overeenkomsten bij ContractMakers terecht.

Onze werkwijze

Informatie op maat obv
een vraag
(telefonisch/online)
Vragenformulier
Inzamelen
relevante
documenten
Contract
opstellen
Nazicht
overeenkomst
Toelichting
overeenkomst

Onze kernwaarden

1. Vastgoedkennis en juridische expertise

Door onze jarenlange vastgoedkennis en juridische expertise zorgen wij voor het juiste contract en andere juridische en administratieve formaliteiten.

2. Flexibiliteit

Wij zijn zeer flexibel en, eens de documenten verzameld, handelen we zo snel mogelijk.

3. Advies op maat

Je krijgt van ons gericht advies. Alle formaliteiten die nodig zijn tijdens een verkoop- of verhuurproces, en die je aan ons uitbesteedt, maken wij voor jou op maat.

4. Familiale sfeer

Een familiale sfeer is voor ons belangrijk. Uiteraard altijd gekoppeld aan onze juridische aanpak.

Klantenervaringen